Heritage Tour India

logo

UX UI Designer в TheWhykingz Джин

Хороший UI буде довго залишатись актуальним, а оптимізований UX може значно покращити результати бізнесу і допомогти у формуванні аудиторії постійних лояльних клієнтів. У перспективі спеціаліст окрім UI/UX може детальніше заглибитися в додатковий аспект, наприклад, написання текстів для інтерфейсів. UI-фахівець повинен володіти тонкощами графічного дизайну та основами програмування, знати психологію кольору, мати гарний художній смак та почуття стилю. Ми сформували п’ятірку основних навичок, які можуть стати вам у пригоді для успіху в UX-дизайні, на основі дослідження американської компанії Adobe. Як і будь-яка інша діяльність, робота UX/UI-дизайнера має свої переваги та недоліки. Ми зібрали книжки з UX-дизайну, які допоможуть підвищити вашу продуктивність і точність вирішень на UI/UX-фронті.

  • Розмістити свої роботи можна на Dribbble чи Behance або створити сайт за допомогою Readymag, Notion та додати туди напрацювання.
  • UX – це “user eXperience”, перекладається як досвід користувача.
  • У цьому матеріалі наш UX/UI дизайнер Вадим розповів, хто такий UX/UI-дизайнер та надав деякі корисні поради для новачків.
  • З цього отримуючи завдання в незвичному йому напрямку, може знадобитися більше часу для його виконання.

Але на практиці справа не обмежується тільки взаємодією, адже візуальна складова в дизайні грає ключову роль. В постковідну епоху з’явилась велика кількість курсів, академій та різних шкіл. Тому важливо дивитись портфоліо не тільки школи, але й кожного окремого викладача на курсі. Викладач має бути чинним спеціалістом, мати свій бекграунд.

Робиш ДЗ, отримуєш фідбек від ментора

Детальніше про процес навчання дізнавайтесь на сторінках кожного модуля. Ще один варіант навчання і входу у професію — працювати з ментором. UX/UI-дизайнер — одна з 15 найбільш затребуваних професій у світі. Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Projector Creative & Tech Institute. Так, програму можна оплачувати помодульно або помісячно. Щоб розпочати наступний модуль, необхідно успішно завершити попередній.

UI (User Interface — «Інтерфейс Користувача») — це інструмент для взаємодії людини з машиною, що служить для досягнення певного результату. Дизайн UI націлений на те, як виглядає інтерфейс та його елементи, що розміщуються на вебресурсі. Важливим є розуміння основ графічного дизайну, адже діяльність тісно пов’язана з візуалом, та розробкою ПЗ. Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел. Без паніки, цей крок можна пропустити або замінити на інший програмний модуль. У кожного модуля індивідуальний розклад та канікули між ними.

Junior/Middle UI/UX Designer

Після заняття їм надсилають домашнє завдання й додаткові матеріали. У цьому матеріалі наш UX/UI дизайнер Вадим розповів, хто такий UX/UI-дизайнер та надав деякі корисні поради https://wizardsdev.com/ для новачків. Не забувайте про те, щоб виявляти максимальну активність – на майданчиках для веб-дизайнерів і фрілансерів, в соцмережах, на форумах, беріть участь в конкурсах.

навички  UX/UI Designer

Зараз можна знайти багато інформації про програми, принципах дизайну, теорії кольору та ін. Цей обсяг можливо освоїти самостійно, але це займе досить багато часу. До того ж, в цьому величезного потоку інформації новачкові буде складно фільтрувати потрібну і створювати логічний зв’язок між усіма цими знаннями. Звичайно, можна знайти багато дизайнерів-самоучок, але у роботодавців часто виникають сумніви з приводу рівня кваліфікації таких веб-дизайнерів. Тому багато хто з них продовжують працювати у вільному плаванні на фрілансі, стрибаючи від одного замовника до іншого. В першу чергу, потрібно визначитися, що вам ближче – UI (складання візуального оформлення) або UX (продумування логіки взаємодії користувача і інтерфейсу).

Купуй передплатуз доступом до всіх курсів та сервісів

Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш досвід роботи з сайтом. Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie відповідно до Privacy Policy. Лекції https://wizardsdev.com/vacancy/ux-ui-designer/ Hack Design поштою склали фахівці Facebook, Google, Techcrunch і навіть команди Барака Обами. Щотижня ви отримуватимете на пошту по одному уроку з теорією та практичним завданням.

Щоб їм було зручно, всі елементи в проєкті групуються та грамотно структуруються. Створюється дизайн-система і компоненти, проговорюються всі нюанси та задуми. UX/UI дизайн робить більш доступною взаємодію людини та системи, що сприяє побудові хороших взаємин компанії зі споживачами. Це і є одним із ключових критеріїв для підвищення продажів і зростання конверсії. Пропонуємо розглянути статистику зарплати UX/UI-дизайнера згідно з даними популярних сайтів пошуку роботи та бірж фриланса. Почнемо з переваг професії, аджет їх набагато більше, ніж недоліків.

UX/UI DESIGN

Після цього йде робота із сценаріями (текстовий опис або схеми-скріни екрану), вайрфрейми, CJM. Потім — прототип у вигляді скрінів, можливо зроблений вами інтерактив. Тобто, завдання дизайнера-початківця — максимально проявити логіку своїх дій, показати хід думок та довести чому саме таке рішення він обрав у роботі над проєктом.

навички  UX/UI Designer

Стати Йодою усі хочуть, тільки потрібно докласти зусиль». Вибирай свій варіант підписки залежно від завдань, що стоять перед тобою. Але якщо потрібно пройти повне навчання з нуля до рівня фахівця, краще вибирати Базовий або Преміум. А для того, щоб вивчити 2-3 нові технології, або повторити знання, готуючись до співбесіди, підійде Пакет Стартовий.

Проходження курсів є найпростішим способом вивчення дизайну UI/UX. Також важливим є і практичне навчання, адже без нього теорія залишається просто теорією. Тому слід спілкуватися з викладачами (в ідеалі вони мають бути дизайнерами, що практикують). У процесі навчання варто приділити увагу створенню портфоліо, щоб швидше знайти роботу.

Працює в американському стартапі та ніколи не закінчує навчатись. Якось проводив захист проєктів на курсі «до останнього студента». Засиділися тоді до півночі, проте детально розібрали кожну роботу.

Як створити портфоліо веб-дизайнера
Перш ніж приступити до створення портфоліо потрібно багато багато практикуватися, щоб почати відчувати себе досить вільно в роботі. Найпростішим радою буде повторювати за професіоналами і відточувати навички, але ці “копірки” не годяться для портфоліо, так як це буде вважатися просто крадіжкою. На цьому етапі ви тренуєтеся й прикидається яким ви хочете зробити ваше особисте портфоліо. Знайдіть красиві сайти або вільні Лендінзі і повторюйте за макетом, піксель в піксель, кожну обведення, відступи, шрифт, і т.д – це розвине почуття міри і дасть розуміння стилю. Є, наприклад, окремі платформи-портфоліо для веб-дизайнерів, такі як Behance, Dribbble і A, де ви можете черпати натхнення. У більшості випадків, веб-дизайнери вивчають і розуміють обидва підходи, але на практиці часто йде перевага в одну зі сторін.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *